Študij Inženirskega oblikovanja izdelkov

Če želiš svoja znanja, ki si jih pridobil na dodiplomskem študiju nadgraditi s specialnimi oblikovalskimi znanji je sedaj pravi čas da se nam pridružiš! Vpiši se na študijski program Inženirsko oblikovanje izdelkov in spoznaj svet produktnega oziroma modnega oblikovanja!

Želiš spoznati in obvladati napredne postopke oblikovanja funkcije in forme izdelkov, naprednega modeliranja protoipiranja in virtualnega upodabljanja izdelkov? Vse to so vsebine študijske smeri Oblikovanje izdelkov!

Želiš spoznati in obvladati napredne postopke modnega in konfekcijskega oblikovanja oblačil in tekstilij, modnih dodatkov in obutve? Želiš obvladati napredno modeliranja protoipiranje in virtualnega upodabljanja oblačil? To so glavni študijski poudarki smeri Oblikovanje tekstilij in oblačil.

Če te zanima eno izmed zgoraj omenjenih področij, potem je študij Inženirskega oblikovanja izdelkov na Fakulteti za strojništvo UM prava izbira zate.

Magistrski študijski program 2. stopnje Inženirsko oblikovanje izdelkov obsega uravnoteženo kombinacijo znanj, ki smo jih v skladu s priporočili evropskega združenja za izobraževanje inženirjev (SEFI) okvirno razdelili med znanstvene temelje, tehnološke temelje, aplikativna in sistemska znanja z industrijsko prakso in diplomskim delom ter individualna in poslovna znanja.

Prebrskajte to spletno stran, spoznajte naš študijski program in se nam pridružite.